BGBC, съвместно с посолството на САЩ, представя подготвителен курс за изпит LEED Green Associate

Обучението се предлага официално в България и представлява курс лицензиран от USGBC, създателите на системата LEED, и предоставен ексклузивно на Българския Съвет за Устойчиво Развитие.

По време на курса, специално за участниците, ще бъде направена презентация на посолството на САЩ, първата сграда в България, сертифицирана по LEED.

Курсът надгражда знания за основните концепции за зелено строителство и сертификационната система LEED, разгледани в предишните LEED 201 и LEED BD+C 251 курсове. От участниците се очаква да имат основни знания относно различните LEED категории, както и да разбират разликата между отделните видове сертификационни системи. Обучението е организирано специално за подготовка за изпит за професионална квалификация LEED Green Associate. Участниците ще придобият знания относно най-подходящите начини за подготовка, примерни изпитни въпроси, както и необходимите умения за успешно вземане на изпита.

Обучението ще се проведе на 10 Февруари 2012г от 9:00ч в сградата на посолството на САЩ, ул. Козяк № 16.

Регистрацията включва:

  • Полудневен курс на английски език
  • Лицензиран лектор от компания призната от USGBC като Еducation Delivery Partner с опит и експертиза по програмата LEED
  • Учебни материали, презентация и подготовка за изпити по LEED
  • 100 примерни въпроса от изпита
  • Кафе и безалкохолни напитки

Програмата на събитието можете да намерите тук. Преференциални цени се предлагат за членове на BGBC, както и за студенти.

За повече информация и записване моля свържете се с нас:
телефон: +359 2 964 13 20
education@bgbc.bg