top of page

Office investments &

workspace forum

13 април 2022
Sofia event center

Сподели

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Български съвет за зелено строителство е медиен партньор на

OFFICE INVESTMENTS & WORKSPACE FORUM 2022:

CAPITALIZING TRANSFORMATIONS: THE WORKSPACE, THE PEOPLE, THE ENVIRONMENT

 

13 април (сряда), Sofia Event Center (бул. Черни връх 100)

 

    Office Investments & Workspace Forum 2022, организиран от Градът Медиа Груп, ще очертае тенденциите в офис сегмента като предостави платформа на експертите от най-активните инвестиционни и asset management компании, на представители от най-динамичните компании от IT / BPO сектора, водещите CRE консултанти, архитекти и workspace дизайнери, както и на иновативните компании за сградни иновации и технологии, които да споделят своята гледна точка и актуален опит.

   Офис сегментът продължава да бъде обект на немалко структурни промени и трансформации, но възвръщането на динамиката през 2021 чрез няколко значими сделки за първокласни офис площи, както и инвестиционна транзакция на първокласен офис актив, оставиха съмненията за бъдещето на офиса в миналото.

 

   Очакванията за 2022 са оптимистични. Адаптирайки се, фокусът на индустрията и ползвателите е повече от всякога върху качеството на офис средата. Модерната физическа офис инфраструктура е важен хъб на корпоративната култура, комуникация и талант и е ключов фактор за привличане на човешки капитал. Екологичната устойчивост и зелените практики вече не са бутикова концепция, а стандарт, който има пряко отношение към пазарната оценка на активите. Гъвкавостта е сред приоритетните изисквания и е основа за така широко разпространения хибриден модел на работа, както е и важен лост за маневриране в ера на динамични предизвикателства.

 

    Какви са гледните точки на инвеститори, ползватели, архитекти, дизайнери и експерти за бъдещето на офиса и офиса на бъдещето? Как еволюцията на работните процеси и корпоративната култура променят изискванията за работните пространства и защо качеството е все по-важно? Какви са очакванията за пазара на офис площи през 2022?

Вижте повече информация тук.

Можете да разгледате програмата тук.

Регострирайте се тук.

bottom of page