top of page

Обучение за консултанти по DGNB
15-18 март 2022 г

Сподели

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Уважаеми членове и партньори,  

 

Нашите колеги от Германския съвет за зелено строителство и създатели на системата за сертифициране DGNB предлагат обучение за консултанти!

 

За да се поддържат приемливи нива на живот на земята, са необходими решителни действия сега! Това драстично разкритие направи шестият доклад за оценка на световния климат.

 

В световен мащаб цялата строителна индустрия играе основна роля в намаляването на въглеродните емисии и спестяването на ресурси. Системата за сертифициране на DGNB като инструмент за планиране и оптимизиране поддържа систематичен подход, за да създаде устойчиво строителство, експлоатация или обновяване на сгради приложими по практически начин.

 

Регистрирайте се сега и станете експерт по системата DGNB, като се присъедините към международното обучение за консултанти по DGNB!

КАКВО ВИ ОЧАКВА?

По време на петте дни на обучение, опитни одитори на DGNB ще споделят с Вас своите изчерпателни знания относно сертифицирането на DGNB. Методите за оценяване, както и адаптирането на индивидуалните критерии към специфичните за страната условия ще бъдат част от обучението.

 

КОГА?

15 - 18 март и 21 март: всеки ден от 10:30 - 12:00 и 13:00 - 14:30 CET

 

КЪДЕ?

Онлайн, чрез GoToMeeting .

Всичко, от което се нуждаете са стабилна интернет връзка и слушалки.*

 

ИЗПИТ

60 минути изпит онлайн. Препоръка - да се планира за 2 - 4 седмици след курса.

 

КВАЛИФИКАЦИЯ

С успешно полагане на изпита, вие се квалифицирате като международен консултант по DGNB.

Като DGNB консултант вие имате право да извършвате одит на DGNB сертификати и предварителни сертификати за сгради и квартали. След успешно сертифициран на първи пилотен проект, Вие автоматично се квалифицирате като международен одитор на DGNB.

 

 

Такса вкл. Изпит (без ДДС)** 1390.- EUR

Като член на DGNB или друг местен съвет за зелено строителство: 1090.- EUR

 

*  Обучението ще се проведе на английски език

** ДДС от 19% - подлежи на възстановяване за фирми

DGNB_Kurzportrait.jpg
bottom of page