top of page
Въведение в One click LCA 
17 юли 2021 г

Сподели

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

С вълнение съобщаваме, че новият инструмент за изчисляване на въплътения въглерод в материалите  – One Click LCA  – вече е достъпен и в България!

Съветите за зелено строителство по целия свят станаха партньори, за да въведат в бизнеса този невероятен инструмент за оценка на жизнения цикъл на строителните материали! 

One Click LCA е безплатен за използване, глобално приложим софтуер за пресмятане на въплътен въглерод, който помага на професионалисти в строителната индустрия да изчисляват и сравняват въглеродните въздействия и ефективността на материалите на вашите проекти на сгради.

Намаляването на въплътения въглерод е все по-важно, тъй като градовете продължават да растат и глобалните въглеродни емисии от строителството растат заедно с него.

Ето защо Bionova Ltd , разработчиците на One Click LCA, представиха този безплатен инструмент за справяне с проблема на глобално ниво.

One Click LCA се предлага на девет езика и обхваща десетте най-въглеродно интензивни и значими категории материали в строителството. Той осигурява както ефективност на материалите, така и въглеродни показатели.

Можете да научите повече за One Click LCA Planetary и да получите безплатен достъп днес на www.oneclicklca.com/planetary

Препоръчваме ви да следвате страницата LinkedIn на One Click LCA за съобщения относно предстоящи обучения, събития и доклади относно въглеродните емисии и оценката на жизнения цикъл.

Гордеем се, че сме част от тази инициатива и се радваме, че се присъединихте към нас!

bottom of page