top of page
office-gradat.png

БСУР партнира на Office Investments & Workspace Forum

6 април 2023 г.

Сподели

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

БСУР участва като официален партньор на Градът Медиа Груп в Office Investments & Workspace Forum 2022

На 6 април се проведе поредното издание на Office Investments & Workspace Forum, организирано от Градът Медиа Груп. За втора поредна година БСУР е официален партньор на събитието, обединяващо темите за съвременните офис сгради.

Тази година форумът отново събра на едно място представители на водещите IT/BPO компании, офис дивелопъри, инвеститори, консултанти, архитекти, workspace дизайнери и други професионалисти, които разгледаха новите тенденции в областта на офис пространствата и споделиха своите гледни точки.

Екипът ни бе представен от нашия председател  – г-жа Адина Уелш, и от арх. Весела Вълчева-МакГий, член на Управителния съвет на БСУР.

Адина Уелш участва в панел 1: Defining new generation prime office: офис сградите от ново поколение – структурните промени, пазарът и новите измерения за качество, устойчивост, гъвкавост и услуги. Г-жа Уелш акцентира върху стремежа и необходимостта инвеститорите да предложат на наемателите си офис протранства с високо качество, които непрекъснато следват променящите се критерии за устойчивост и непосредствено произлизизащото от това по-високо облагане с такса смет:

“Развитието на сертифицирани зелени сгради трябва да се стимулира с по-добър данъчен статут. Същото може да се каже и за модернизацията на по-стари сгради - където инвестициите и инженерното творчество са поставени на изпитание.“

В панел 3: Shaping the future: хибридният модел на работа и ефектът му върх организационната култура, работната среда и офис пространствата имахме възможност да чуем арх. Весела Вълчева-МакГий, която бе част от дискусията, разискваща мястото на офис пространствата в сегашния свят на дигитални номади.

"Бъдещето е зелено, гъвкаво и базирано на данни"

bottom of page