top of page
  • office40485

Среща по проект BIMEPD в Мурсия

Актуализирано: 4.05.2023 г.

Българският съвет за устойчиво развитие би искал да сподели с вас информация за заключителната среща на BIMEPD в Мурсия, Испания, която се проведе на 25 октомври 2022 г.

Домакинът и ръководител на проекта COAMU (Официален колеж по архитектура на област Мурсия, Испания) проведе официален семинар на BIMEPD в колежа, както и заключителната среща по проекта. Страните достигнаха до последния етап на развитие на този образователен проект. Предполага се, че нашата платформа BIMEPD за обучение на висши архитекти ще бъде активирана в началото на 2023 г. Този проект има за цел да обучи по-възрастните архитекти как да прилагат екологични продуктови декларации (EPD), използвайки информационното моделиране на сградите (BIM), за да се постигнат по-екологични сгради като част от устойчива, кръгова и ресурсно ефективна градска среда.

Бихме искали да кажем "Благодаря" на нашите прекрасни домакини и ръководител на проекта COAMU , както и на останалите членове на екипа:

Centro Tecnologico del Marmol (Технологичен център за мрамор), Испания, Warsaw University of Technology Варшавски технологичен университет , Полша, Institute of Entrepreneurship Development Институт за развитие на предприемачеството, Гърция и CYPE, Франция.

Очакваме с нетърпение следващия ни съвместен проект!



13 преглеждания0 коментара
bottom of page