top of page
  • office40485

Заповядайте на Форум за Устойчивост София през Април 2022

Актуализирано: 7.03.2022 г.

Целта на организирания от нас форум е да събере на едно място местни и международни експерти, финансови институции и представители на бизнеса, за да насърчи устойчивото градско развитие сред местните и международните заинтересовани страни.

Ще предоставим експертен опит и добри практики в областта на устойчивото планиране и строителство, както и начини и възможности за финансиране на такива проекти. Нашият съвет е участник в проекта Making city, който вече се реализира в град Видин – създава се позитивно енргийна зона. Вярваме, че това ще се превърне в добър пример и ще накара и други местни общини да осъзнаят спешната необходимост от промяна в начина на планиране и изграждане на градовете ни, и ще подтикне обществото ни да се устреми към зелени градове и кръгова икономика.

Ако желаете да станете част от нашия форум и да споделите своя опит, да представите иновативни продукти и възгледи за устойчивите градове, сгради и финансиране, моля, приемете нашата покана и се запознайте с проекта на програмата и възможностите за спонсорство, приложени към нея!

Надяваме се да ви видим сред нашата общност!

Нека заедно тръгнем по пътя към целите на Зелената сделка!



14 преглеждания0 коментара
bottom of page