top of page
  • office40485

СКОЧЕТЕ ВИСОКО с ПРОПТЕХ БЪЛГАРИЯ на 9 юни 2022!

Актуализирано: 12.09.2022 г.





Български съвет за зелено строителство отново партнира на Проптех България в третото издание на



едно събитие в хибриден формат на 9 юни 2022 г., което се фокусира върху:

ᄿ Европейските проптех решения в следните ниши: технологични решения за агенции за недвижими имоти, VR & AR, AECO (решения за строителни инженери, архитекти, интериорни дизайнери), Energy Tech решения.

Ще получите информация как PropTech решенията във всяка от тези ниши са георграфски разпределени в Европа, както и кои са най-разпространените бизнес модели.

ᄿ 3 панела, ръководени от България, Испания и Словакия, с горещи тенденции за PropTech при жилищните недвижими имоти. И с това издание на Конференцията продължаваме да преследваме целта си да предоставяме вътрешна информация как технологичните решения да навлязат на конкретни национални пазари. На 9 юни ще научите повече за:

● 30 европейски държави на база първия и единствен доклад с тази обхват: 2022 European PropTech Report: 30 Countries in Numbers, издаден през февруари 2022 г. от PropTech Bulgaria. Вижте повече тук.

● БЪЛГАРИЯ на база най-новия доклад за PropTech в страната ни, чието четвърто издание излезе през февруари 2022 г. Пазарно проучване и анализ на PropTech Bulgaria. ● УНГАРИЯ в партньорство с PropTech Zoom - Hungary. ● ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ и ШВЕЙЦАРИЯ в партньорство с blackprint - Germany.

Конференцията се организира от PropTech Bulgaria в партньорство с 20+ международни организации, PropTech решения и агенции за недвижими имоти. Това издание е със специалната подкрепа на Търговско-икономическите звена на България в Швеция, Финландия, Словения и Румъния.

Конференцията също е и единствения пан-европейски форум за БИЗНЕС РАЗВИТИЕ. Като част от Business Development пакета, можете да се възползвате от пълния спектър от дейности, ускоряващи бизнес развитието ви, част от които са:

1. Дигитално и физическо експо, достигайки както до физическата ни аудитория в София, така и до международната ни аудитория онлайн от 20+ държави.

2. 1-2-1 срещи с партньори като строителни инвеститори, строителни компании, международни и национални агенции за недвижими имоти, архитекти, в случай че сте PropTech компания, както и обратното, в случай че се компания с традиционен бизнес.

3. Ако сте PropTech компания, ще получите вътрешна информация как да навлезете в национални европейски пазари.

4. Ако сте строителен инвеститор, строителна компания, агенция за недвижими имоти, ще ви предоставим списък и контакт с интересни за вашия бизнес PropTech решения.

5. Достъп до lead generation информация преди и след Конференцията.

Регистрирайте се тук

Провеждане: на място в София и онлайн в 20+ държави

25 преглеждания0 коментара
bottom of page