top of page
CAST_Simeonovo_CAM_5__.jpg

Хармони Груп

„Хармони Груп“ ЕООД е строителна и инвестиционна компания с опит в изграждането на жилищни и ваканционни комплекси. Основана е през 2017 г. с идеята да продължи налагането на вече добре познатата търговска марка „Хармони Суитс“, която от 2004 г. досега се превърна в лидер в изграждането на ваканционни комплекси на българското черноморско крайбрежие и по-специално в Слънчев Бряг и Свети Влас. Компанията е построила 172 500 кв.м. РЗП, както и повече от 2 500 жилищни единици, като в момента се изграждат нови 86 500 кв.м. РЗП.

„Хармони Груп“ ЕООД е създадена със страст и визия за налагане на нов морал и позитивна енергия в отношенията между клиента и строителя. Основните ценности, които компанията следва са внимание към купувача, качество, иновативност, дизайн, устойчивост, сигурност и нов стандарт на живот.

Нашата стратегия е да се наредим между водещите компании в луксозния сегмент на недвижимите имоти. Нашата мисия е да постигнем тази цел посредством изграждането на висококачествени сгради – еманципация на иновативност и устойчивост и издигане в култ на обслужването на клиента.

Logo harmony group.png

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page