A58J0750_1.JPG

Добре дошли в Българския съвет за зелено строителство

Като част от глобалната мрежа на съвети за зелено строителствo, ние се стремим да трансформираме градската среда за бъдещите поколения, правейки я по-здравословна, устойчива и в хармония с природата.

Научете повече 

Screenshot 2021-12-09 at 16.38.25.png

Разгледайте нашия Съвет за устойчиво развитие

Българският съвет за зелено строителство (БСЗС) е организация с нестопанска цел с мисия да трансформира застроената среда чрез промяна на начина, по който сградите и общностите са проектирани, построени и експлоатирани.

СВЕТОВЕН СЪВЕТ ЗА ЗЕЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО

Предстоящи събития.

DSC_8751.jpg

В навечерието на COP27, Световната седмица на зеленото строителство 2022 връща хората в центъра на застроената среда.

BGBC отпразнува това глобално събитие в рамките на 
Urban Development Forum


19 септември 2022 г. 

Научете повече

Past Events.

Във Варшава се състоя среща по проект BIMEPD- образователната платформа е завършена.

Научете повече

team at WUT.jpg

Лидери в строителството от цяла Европа представят Пътната карта на ЕС за климатично неутрални сгради и строителство до 2050 г.

Научете повече

Sustainability forum Sofia
20 април 2022


Sustainability Forum Sofia бе възроден през 2022 г.!

Научете повече

DSC_0305.jpg
nsmus_NEB.png

БСУР е партньор на Фестивала на Новия Европейски Баухаус Черни Осъм

Като официален партньор на Новия Европейски Баухаус се радваме да споделим, че тази година страната ни участва във фестивала на Новия Е
вропейски Баухаус! Природонаучният музей "Черни Осъм" е българският представител в това прекрасно събитие и ние станахме част от него! Присъединете се към нас - нека заедно  разпространим духа на фестивала!  

Научете повече

BIMEPD presentation 

17 March 2022

Learn more about the adapted senior training program on BIM methodologies for the integration of EPD in sustainable construction strategies

Learn more

ПАРТНЬОРИ.

Като водеща организация за устойчиво развитие в нашата страна, Български съвет за зелено строителство е изградил множество партньорства с местни и международни организации.

Български съвет за зелено строителство е част от световната и европейската мрежа на съветите за зелено строителство. Един от най-разпознаваемият сред нашите партньори е Новият европейски Баухаус. Създадохме плодотворни сътрудничества с платформата за стратегическо планиране WeThink,  инструмента за изчисляване на жизнения цикъл на въглерода One Click LCA, системата за оценка и трансформация към устойчивост на недвижими имоти Blue Auditor, както и с други международни партньори.

На местно ниво имаме изградени важни партньорски взаимоотношения с Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, с най-голямата платформа за недвижими имоти - imoti.net, както и с много други представители на секторите на строителството, енергийната ефективност и недвижимите имоти.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Програма за членство

 

Станете член и част от влиятелна общност от фирми и хора за по-добро бъдеще!

WGBC-Day 2-5968.jpg

Свържете се с нас и научете повече за общността на BGBC!

Благодарим ви, че се абонирате!