top of page
id-teaser-dark 2.jpg

Идуаком

Интелигентна автоматизация за проекти от всякакъв вид

Комфорт | Сигурност | Енергийна ефективност

 

Идуаком ООД създадена през 2017г  е пълноправно дъщерно дружество на Iduacom GmbH Германия. Компанията работи в сферата на  сградната автоматизация, т.н. Умни къщи. От основаването си през 2015 г. насам успешно оперира в проекти от всякакъв мащаб в Германия, Испания, България и Гърция. Предлага високопрофесионални решения за автоматизация от апартаменти до бизнес и медицински сгради, хотели и фабрики, като планира, инсталира , програмира и поддържа смарт системата.

 

Визията на компанията да предлага безкомпромисно качество и висок стандарт доведе до партньорство с фирма Локсон Австрия. В основата на предлаганите интелигентни решения са ел компонентите, както и мощния софтуер на фирма Локсон. Перфектно съгласувани и кореспондиращи един с друг правят възможна интеграцията на цялостна перфектно работеща система. Всички електронни продукти, които се използват са произведени в ЕС, а не в Далечния изток.

 

Важна цел на нашите решения е да допринесат значително за опазването на околната среда и климата чрез ефективно и цялостно управление на енергията в сградите, които автоматизираме, като идентифицираме и използваме потенциала за пестене на енергия в съответствие с европейската Зелена сделка. Но не само околната среда е защитена - разходите за енергия също могат да бъдат значително намалени чрез по-голяма енергийна ефективност.

Сградната автоматизация дава възможност за прецизен контрол и оптимизиране на потреблението на енергия в сградите, което води до значително намаляне на разходите и по-голяма ефективност. Потреблението на енергия се следи в реално време, за да се гарантира, че няма загуба на енергия и че сградите се експлоатират с възможно най-висока ефективност.

 

Базирана в град Варна, фирма Идуаком се развива и работи с мисия да направи възможно повече хора да променят живота си, обитаващи интелигентен дом и работна среда.

iduacom logo.png

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page