top of page
DSC_3116.jpg

Imoti.net

Водещата онлайн платформа за недвижими имоти в България

Imoti.net е водеща онлайн платформа за недвижими имоти в България и първият сайт за недвижими имоти в българското дигитално пространство. Платформата предлага за обяви отдаване под наем и продажба на недвижими имоти с най-високо качество.

Нашата мисия е да подкрепим най-добрите и надеждни участници в бизнеса с недвижими имоти, така че потребителите и всички хора, които търсят дом, да могат да направят правилния избор по всяко време. В Imoti.net всички потребители, които търсят възможности за покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, могат да избират измежду над 150 000 актуални оферти и близо 1500 активни агенции и строителни фирми с обяви.

Всички обяви в сайта имат подробно представяне на имота чрез детайлно описание, качествени снимки, видео и виртуални изгледи, схеми и скици на имота, местоположение на картата на Google и изгледи на улици.

За да бъде по-полезна на своите потребители, онлайн платформата Imoti.net, част от втората най-предпочитана онлайн медийна група в България Investor Media Group, ежегодно промотира най-добрите агенции в бранша, подкрепя дебютиращи компании и тези които имат най-динамично развитие чрез награждаване на професионалистите, спечелили доверието на своите клиенти със специалната церемония "Годишни награди на Imoti.net". Проектът включва конкурс и поредица от дискусии относно пазара на недвижими имоти в различни региони на България. Дискусиите се провеждат в няколко големи града в страната и събират най-активните представители на сектора на недвижимите имоти - строителни фирми, инвеститори, агенции за недвижими имоти, представители на местната власт, медии.

Престижните Годишни награди на Imoti.net са най-значимото събитие, което отличава най-реномираните и най-добре развиващи се компании в сферата на недвижимите имоти в национален мащаб.

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page