top of page
IMG_6853.jpg

AGC Flat Glass България

Истинска страст към стъклото

Eй Джи Си Глас Европа е европейският клон за продукти от стъкло на Ей Джи Си (Япония) - световен лидер в производството на плоско стъкло. Групата Ей Джи Си притежава 200 компании в над 30 страни, в които работят  повече от 55 000 служители.

Ей Джи Си Глас Европа произвежда, обработва и дистрибутира плоско стъкло за строителството (фасадно остъкляване и интериорни декоративни стъкла), автомобилната индустрия и различни други сектори (транспорт, соларна енергия и високотехнологични приложения).

Светът около нас се променя бързо в посока към по-интелигентни, по-зелени градове, усъвършенствана свързаност и нови модели на мобилност.

Чрез преоткриването на стъклото и непрекъснатото усъвършенстване на неговите функции, Ей Джи Си поставя продукта в центъра на тази технологична революция.

Някои от постиженията в тази сфера вече оформят бъдещия ни начин на живот, движение и общуване. От тук идва и логото на Ей Джи Си: „Вашите мечти – предизвикателство за нас“ (Your dreams our challenge)

Благодарение на новите технологии, процесите на производство на стъкло на Ей Джи Си в момента са с по-ниска консумация на енергия от всякога. Самите стъкла на Ей Джи Си са достигнали безпрецедентни нива на топлоизолация и слънчева защита.  Стъклото е материал, който свързва хората и Ей Джи Си непрекъснато усъвършенства тази негова функция.

Нашата мисия е да разработваме решения от стъкло за сградите на утрешния ден и да ги превърнем в комфортни места на обитаване с нулев въглероден отпечатък.

 

Комуникационни канали за връзка с Ей Джи Си:

 

https://www.agc-glass.eu

https://www.youtube.com/user/yourglass

https://twitter.com/AGCGlassEurope

https://www.linkedin.com/company/agc/

https://www.flickr.com/photos/agcglasseurope

https://www.pinterest.com/agcglasseurope

Информация за екологични продуктови декларации (EPD):

https://www.agc-glass.eu/en/sustainability/environmental-footprint/epd-life-cycle-analysis

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page