top of page
Zavod-2018 crop.jpg

Baumit България

Искаме всички хора да живеят здравословно, енергоспестяващо и красиво

Баумит България ЕООД е основана през декември 1995 г. като 100% дъщерна фирма на Шмидиндустри Холдинг, Австрия и вече повече от две десетилетия се развива устойчиво на българския пазар, внедрявайки нови технологии. За кратко време тя се превърна във водеща компания на пазара на топлоизолационни системи и машинни мазилки в България. Продуктовата гама на Баумит България включва: топлоизолационни системи, пастообразни мазилки и бои, зидарски разтвори, лепилни и шпакловъчни смеси, лепила за керамични покрития, машинни мазилки, подови замазки и нивелиращи смеси, хастарни мазилки, сухи бетони, продукти за градини и ландшафт и др. Баумит България ЕООД разполага с два завода – в Елин Пелин и Ямбол, за сухи строителни смеси с общ капацитет от 300 000 тона. В базата на фирмата в гр. Елин Пелин се произвеждат и пастообразни мазилки и грундове.

Фирмена визия на Баумит гласи: "Ние желаем всички хора да живеят здравословно, енергоспестяващо и красиво". Всички наши предприятия са ориентирани в своята дейност към потребностите на клиентите и се стремят към постигане на дълготрайност (в екологичен и социален аспект) на нашите продукти и системи.

Екипът на Баумит България е съставен от висококвалифицирани сътрудници, работещи в силно динамична и отговорна среда. Принадлежността към марката лежи в основата на мотивацията на екипа и стремежа му към непрекъснато усъвършенстване и лидерство.

Качеството на управление и опазването на околната среда от десетилетия са в основата на фирмения идеал на Баумит. Превaнтивното и дълготрайно опазване на природните ресурси, енергоспестяването, намаляването на вредните емисии и разходите за суровини и горива са водещи задачи за компанията. Баумит е марка, предлагаща комплексен продукт, от който 50% са качествените материали, а останалите 50% са - логистика и обслужване. В дейността си фирмата залага на честни и коректни отношения и на строги правила с клиенти и партньори.

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page