top of page

Би Ейч Пи Интернешънъл

Международни консултанти по развитие и строителство

BHP International е сред водещите международни компании за управление на проекти и контрол на строителните работи, която предоставя своите услуги по контрол на разходи, управление на проекти и консултантски услуги по време на строителния процес на многобройни клиенти в Централна и Източна Европа, Централна Азия и Африка. Успешно завършени наши проекти включват офис сгради, банки, хотели, складове, търговски обекти, жилищни сгради, земеделски съоръжения, училища и университети, инфраструктура, вариращи по размер от 10,000 до 200,000,000 щатски долара.

BHP осъществяваща своята дейност под името „Би Ейч Пи Интернешънъл“ ООД, компания, регистрирана и управлявана съобразно правилата на RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors). Компанията разполага с екип от професионалисти, експерти по контрол на разходи, които членуват в RICS (MRICS) или са с диплома за степен магистър в дисциплини в сферата на строителството, включително Архитектура, Конструкции, ОВК, Електро и ВиК.

Ние изцяло подкрепяме и се придържаме към идеята за изграждането на природосъобразни сгради, следвайки изискванията за устойчиво развитие, строителство и управление на сгради. Нашият екип има богат опит в работата си по проекти, сертифицирани по LEED и BREEAM.

Разбираме, че трябва да обединим бизнес политиките си с работа, с цел да удовлетворим очакванията на партньорите ни, в това число клиенти, възложители, инвеститори, доставчици, в полза на обществото и природата.

Прилаганите от нас фирмени политики позволяват реализиране на всеки проект с нужното качество, в рамките на предварително определените времеви рамки и бюджетни ограничения. Екипът на ВНР поема изцяло управлението на проекта от името на Клиента и следи за спазване на поетите ангажименти от всички участници в строителния процес.

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page