top of page
ALL_IN_color crop.jpg

Адвокатско дружество Добрев и Люцканов

Партньор на доверие

Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов” е основано през 1989 година и е сред първите, създадени след политическите промени в България.

Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов” предоставя качествени, фокусирани, своевременни и икономически ефективни услуги на своите клиенти, сред които са едни от най-реномираните търговски дружества в областта на производството, търговията и банковото дело. Дружеството е със силно присъствие в различните сектори на икономиката – енергетика, транспорт, химическа промишленост, машиностроене, електроника и др.

Дългогодишната ни практика на българския пазар гарантира цялостно познаване на местната бизнес среда. Това ни позволява да разбираме техните стратегически цели до най-малкия детайл.

Притежаваме опит в следните основни области на правото – корпоративно право, банки и финанси, капиталови пазари, трудово право и имиграция, право на Европейския съюз и конкурентно право, недвижими имоти и строителство, съдебни спорове и алтернативно разрешаване на спорове, интелектуална собственост и данъчно право.

Дружеството представлява своите клиенти пред всички български съдебни инстанции, пред местни и международни арбитражни съдилища, както и в процедури по медиация и алтернативното решаване на спорове.

На местно ниво нашето дружество осъществява ефективно взаимодействие с колеги от всички големи градове в България. Работим в партньорство с известни адвокатски дружества при реализирането на международни проекти.

Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов“ е сред основателите на Българския съвет за устойчиво развитие (BGBC), а адв. Румен Люцканов е член на Борда на Директорите на Съвета и е международен консултант със сертификат от DGNB.

Качеството на нашата работа е признато от водещи световни издания като Chamebrs & Partners, Legal 500 и IFLR 1000.

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page