top of page
Doratek project pic.jpg

Doratek

Управление на проекти в строителството

Доратек ООД е компания за управление на проекти и основен изпълнител  с дълбоки корени в строителния сектор от 1990 г. 

Нашата компания с нейните строителни компании-майки са работили по жилищни и индустриални проекти, вариращи от Русия до Турция, Казахстан, Украйна до Туркменистан, Ирак и разбира се България, където сме базирани. Ние предлагаме една от най-добрите и професионални строителни услуги за нашите клиенти поради нашите дълбоки познания и опит в строителството, което означава, че знаем как трябва да се извършва строителството.  

 

Ние вярваме в работата с най-високите стандарти за качество в индустрията, които се състоят от технически проверки и контроли, контрол на бюджета, финансите и паричните потоци, контрол на проекти и постоянни полеви отчети на език, който нашият клиент може да разбере, контрол на качеството и количеството, Протокол за проверка на теста (ITP ) и проверки и контрол за здраве и безопасност (HSE).

 

Доратек ООД, докато се развива, вярва в работата повече с Новата икономика, което означава работа с устойчиви стандарти, кръгова икономика и нарастващия ресурсен и енергийен недостиг на нашата земя. Винаги сте добре дошли на чаша топло кафе и чай с нас.​​​​

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page