top of page
DSC_8190.jpg

ЕТЕМ БГ

Непрекъснат  растеж в продължение на 50 години

ETEM е основана през 1971 г. и днес е една от най-големите и технологично напреднали компании в областта на екструдирането на алуминий в Европа.

Компанията е първата, която изцяло е интегрирала процеса на проектиране и производство на алуминиеви системи в Гърция и прилага първата фасадна система във висока сграда в началото на 70-те години (Атинската кула, 103 метра). С над 50 години опит и непрекъснато присъствие както в проектирането, така и в производството на профили за архитектурни системи и различни индустриални приложения, корпоративната мисия на компанията е да предоставя на своите клиенти услуги и решения с добавена стойност.

Понастоящем ETEM е една от водещите европейски компании в проектирането, разработването и производството на интегрирани, устойчиви и иновативни архитектурни решения от алуминий, както и специално изработени индустриални профили.

С повече от 50 години опит и непрекъснато присъствие на пазара, корпоративната мисия на компанията е да предоставя на своите клиенти продукти и услуги с отлично качество, като по този начин създава и поддържа дългогодишни взаимоотношения и репутация, основани на доверие, почтеност, надеждност и иновация.

Главната цел на ETEM е да задоволи нуждата от подобряване на нивото на комфорт на потребителите.

Гамата от системи на ETEM непрекъснато се обогатява с иновативни решения, на конкурентни цени и с най-високо качество. Всички системи ETEM са изпитани и сертифицирани от акредитирани международни институции, като отговарят на най-високите изисквания и стриктно се придържат към стандартите за качество. Използвайки признатите фактори за растеж като рамка, ETEM развива и проектира своите продукти с цел да подобри стандарта на живот на крайните потребители, следвайки екологосъобразни методи и адекватни техники. Нашите иновативни системи са предназначени за оптимизиране на използването на суровини, постигане на икономии на енергия през целия им жизнен цикъл, значително намаляване на отпечатъка върху околната среда и гарантиране на принципа за устойчиво използване на природните ресурси. Чрез непрекъснато развитие в инфраструктурата, модерното оборудване и човешките ресурси, ETEM фокусира своите усилия върху иновациите и създаването на усъвършенствани енергийни системи, които ще съчетаят устойчивостта и високата енергийна ефективност.

«Нашата визия е да проектираме, разработваме и произвеждаме интегрирани, устойчиви и иновативни алуминиеви архитектурни системи, като предоставяме продукти и системи с добавена стойност, които отговарят на най-високите изисквания по отношение на дизайн, комфорт, безопасност и енергийна ефективност.»

Корпоративната мисия на ETEM е непрекъснато подобряване на дизайна на продуктите и производствените практики, за да осигури най-добрия резултат за обитателите на сградите и заобикалящата ги среда, сега и в бъдеще. Чрез използване на рециклирани суровини и различни целенасочени действия, компанията определя своя отпечатък върху околната среда и гарантира своето устойчиво развитие и приноса си към кръговата икономика.

etem-logo-square-slogan-rgb.png

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page