top of page
S&T Photo crop.jpg

Контрон България

Водещ доставчик на цялостни консултации, аутсорсинг, системна интеграция и ИТ услуги в Централна и Източна Европа.

Контрон България ЕООД е създадена в края на 1993 г. и подкрепя своите клиенти и партньори от частния бизнес и държавния сектор при успешното изпълнение на проекти за дигитализация и промишлена трансформация, базирани на иновативната ни продуктова гама. Компанията е част от е бързо разширяващата се мултинационална технологична група Kontron. Дружеството-майка Kontron AG e със среден темп на растеж от 10% годишно, регистрирано е в индексите TecDAX и SDAX и има повече от 6000 служители в над 30 страни по света.

 

Днес продуктите и услугите на Контрон България вече са част от решения за широк спектър от вертикални пазари, включително телекомуникации, промишленост, медицински технологии, транспорт, автоматизация и интелигентна енергия. Интелигентните системи за управление и информация за пътниците за съвременните високоскоростни влакове, системите за управление на умен паркинг, иновативните интелигентни измервателни уреди и най-съвременните компоненти за мобилни комуникационни мрежи са също толкова важна част от продуктовата гама, колкото и високонадеждните медицински технологии за обдишване и образна диагностика.

 

Контрон България е на процъфтяващия пазар на индустриални IoT в сектора на свързаността, като предоставя новаторски решения за 5G свързаност и чувствителни към времето мрежи (Time-Sensitive Networking - TSN). С интелигентни технологии, изкуствен интелект и сигурен трансфер на данни за приложения като автономно шофиране, интелигентно контролирано производство, логистични системи и интелигентни градове, Kontron Group планира допълнително да разшири своя пазарен дял на пазарите на IoT, които продължават да растат експоненциално.

kontron-s&t-group_logo_2x.png

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page