top of page
_MG_0232.jpg

SGI Architects & Masterplanners

SGI Architects & Masterplanners вярват, че основите на добрия дизайн се уповават на добри взаимоотношения между страните. Всеки техен клиент, може да очаква лично отношение и интелигентен дебат.

Чрез отдадеността им да предоставят най-висок стандарт услуги, дизайн и архитектура, те разработват богато портфолио от различни по сложност и мащаб проекти. Уменията им да удовлетворяват изискванията на инвеститори и да им предоставят иновативен дизайн, които да покрива успешно изискванията им, е причината да изграждат стабилни взаимоотношения с клиентите си .

Тяхната професия изисква изграждането на дългосрочни отношения, в които доверието е от основно значение. Именно това е ключовото умение на екипа на SGI от над 150 професионалисти. Много от клиентите споделят, че енергията и страстта им са нещото, което ги отличава. Това се дължи на желанието им да бъдат успешни, а проектите им да достигнат пълния си потенциал.

С комбинация от практически подход и пазарно ориентиран дизайн , те успяват да разгърнат креативността си , като успешно обединяват бизнес стратегията на проекта с качествена архитектура, осигурявайки по този начин най-доброто на техните клиенти. Тясната връзка с предприемачи, инвеститори, проджект мениджъри и други заинтересовани страни са основата на успешния проект.

SGI Architects & Masterplanners знаят, че крайният резултат е от първостепенно значение и успехът идва, когато превърнеш интелигентното решение в реални постижения. Те създават пространства, сгради и устойчиви общности със социална и икономическа цел и силно подкрепят отговорната, устойчива, архитектурна практика във всички аспекти на дизайна.

Black_SGI. Architects and Masterplanners.png

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page