top of page
  • office40485

Конкурсът за Нови Европейски Bauhaus Награди 2022 е открит!




Скъпи приятели,

Като посланик на Новия европейски Баухаус с гордост съобщаваме, че Европейската комисия даде началото на второто издание на наградите "Нов европейски Баухаус" за 2022 г.!

След успеха на първите награди, за които миналата година бяха подадени повече от 2000 заявления, изданието през 2022 г. ще отбележи нови вдъхновяващи примери за трансформациите, които инициативата иска да предизвика в нашето ежедневие, жизнени пространства и преживявания.

Наградите на Новия европейски Баухаус ще се присъждат на идеи на млади таланти, както и съществуващи проекти за красиви и устойчиви трансформации, като заедно ще доведат Новата европейска зелена идея до хората и местните общности. Това е чудесен начин да покажем и популяризираме колко е осезаем Новият европейски Баухаус!

По този повод публикувахме съобщение за пресата с въпроси и отговори, които могат да послужат като източници на информация за наградите.

Комуникационни материали можете да намерите и на нашия прясно обновения уебсайт на Новия европейски Баухаус- включително съобщения и визуални материали за социалните медии.

Разчитаме на вас да разпространите информацията!

В случай на въпроси относно наградата и процеса на кандидатстване, моля, изпратете имейл до contact.prizes@new-european-bauhaus.eu.

За повече информация, моля кликнете тук:

https://europa.eu/new-european-bauhaus/get-involved/2022-prizes_en



10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page