top of page
85397e32-e073-4b67-b714-9d3d6abe6730.jfif

Schneider Electric Bulgaria

Шнайдер Електрик е глобалният специалист в областта на енергийния мениджмънт. Измерена, нашата история се равнява на 180 години непрекъснат принос в развитието на различни индустрии: металодобив, стоманолеене, електроразпределение, индустриален контрол и автоматизация до глобални концепции за енергиен мениджмънт днес.

 

От генерацията на електроенергия през преноса до крайното ѝ потребление, Шнайдер Електрик предлага широко портфолио от решения, в множество пазарни сегменти, включително лидерски позиции в енергетиката и инфраструктурата, в промишлеността, в изчислителните центрове и мрежите, производителите на машини и сградите. Нашите решения осигуряват на клиентите ни възможността да измерват, управляват и оптимизират потреблението си във всички сфери на производството и бизнеса.

 

В мултинационалното ни семейство днес работят над 140 000 души в повече от 110 страни по света. Шнайдер Електрик присъства в България от 1988 г. и сме представени от две единици – търговски офис в София и Завод за миниатюрни прекъсвачи ниско напрежение в индустриална зона Радиново, гр. Пловдив.

 

Нашата мисия като компания е да насърчим хората да постигат оптималното от своята енергия и потенциал. Ние свързваме тази мисия с визията на компанията да предостави на клиентите си решения, с които постигат повече като използват по-малко от ресурсите на планетата.

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page