top of page
Linkedin_generic_schoenherr_banner_1854x396_1.jpg

Schoenherr

Schoenherr е адвокатска кантора с пълен обхват от услуги, с присъствие в Централна и Източна Европа. Ние следим отблизо тенденциите и развитието на пазарите, което ни позволява да предоставяме висококачествени и целенасочени правни съвети. 

Софийският офис на Schoenherr е създаден през 2004 г. и продължава да се разраства. Schoenherr се утвърди като водещ играч на правния пазар в България. Офисът е преференциален партньор на мултинационални корпорации, които търсят ефективно, своевременно и изчерпателно правно обслужване. Екипът на Schoenherr България, който се състои от 20 адвокати с изключителен опит в съответните области на специализация и силен международен опит, позволяват на офиса да състави екипи, които да покрият специфичните изисквания на всяка сделка в кратки срокове. Докато предоставянето на качествена услуга по международни стандарти е нещо естествено за нашия офис, разбирането на нашите адвокати за бизнес нуждите на клиентите и способността им да защитават категорично интересите на клиента са от допълнителна полза за клиентите ни.

Основните области на правото, които покрива екипът на Schoenherr в София, са: корпоративни сливания и придобивания (M&A), банково дело и финанси, регулаторни въпроси и енергетика, право на конкуренцията, интелектуална собственост и информационни технологии, трудово право, недвижими имоти, разрешаване на спорове, защита на потребителите от гледна точка на бизнеса, compliance, здравеопазване и науки за живота, застраховане, преструктурирания.

Schoenherr България постоянно е класирана на челни позиции от световни правни директории като Legal 500 (Ранг 1 в областта на Банковото дело, финансите и капиталовите пазари; Енергетиката и природните ресурси; Търговско, корпоративно право и сливания и придобивания), Chambers (Ранг 1 в областта на Корпоративно/търговско право), IFLR (Ранг 1 в областта на Сливания и придобивания, Банково дело и финанси) и заема 1-во място в класацията за сливания и придобивания на Mergermarket 2022 за България, както по брой сделки, така и по стойност на обслужените сделки.

schoenherr logo grey_high.jpg

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page