top of page
cover photo.jpg

СТИРОНИТ ГРИЙН ИНСЪЛЕЙШЪН АД минимизира консумацията на енергия в сградите с естествените си топло- и звукоизолационни продукти под марката Styronit®.

Нашата компания със своя опитен технически и административен персонал обслужва повече от 20 години в сектора на топло- и звукоизолацията на вътрешния и външния пазар.

В допълнение към нашата корпоративна и индивидуална социална отговорност, ние допринасяме за развитието на зелените сгради за бъдещето на света и България с нашите сертифицирани продукти като ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, Гост-Р. Styronit® е първата компания в България, притежаваща сертификат тип III EPD (Environmental Product Declaration) за топлоизолационни, звукоизолационни и огнеупорни мазилки на перлитна основа. Следователно Styronit® предоставя на своите клиенти най-високите резултати по LEED и BREEAM за проекти за зелено строителство.

Нашата визия е да направим Styronit® глобална марка в съответствие с нашия опит и принципи. Нашата мисия е да разширим приложенията на естествената изолационна мазилка, което оказва положително въздействие върху човешкото здраве и строителната биология в цялата страна. Другата ни мисия е също така да осигурим топлинни комфортни зони на хората с екологично чисти, естествени икономически продукти.

Oтоплението на въздуха е най- ефективният метод за спестяване на енергия… Не топлете сградите ... топлете вътрешния въздух...

www.styronitgreen.eu

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page