top of page
Viessmann_MS_05316.jpg

Viessmann е глобална семейна компания с оборот над 4 милиарда евро. Отопление, охлаждане, вентилация: Viessmann осигурява оптимален микроклимат за хората чрез интелигентни и устойчиви енергийни решения - за жилищни, промишлени, търговски и обществени сгради. Като семеен бизнес вече четвърто поколение, ние мислим дългосрочно.

 

Повече от 14 500 членове на семейството на Viessmann в 74 държави са силно мотивирани да играят активна роля в енергийния преход. Viessmann е един от водещите международни производители на отоплителни, индустриални и охладителни системи. Компанията е със ясна международна ориентация, с 22 производствени компании в 12 държави, дъщерни дружества и представителства в 74 държави и 120 търговски офиса по целия свят. Това, което започна преди повече от 106 години с производството на отоплителните системи, сега се превърна в нещо много по-голямо: ние създаваме среда за живот на бъдещите поколения.

 

Разраснахме се значително, откакто Йохан Виесман основа компанията през 1917 г., и ние, Viessmann България, сме горди, че участваме в това пътуване тук, в България, от 2007 г. насам.

VIESSMANN_Logo.jpg

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page