top of page

Wolf Theiss

Един регион. Една кантора.

Със своите 60 години история, Wolf Theiss е една от водещите адвокатски кантори в Централна, Източна и Югоизточна Европа. В нашите 13 офиса в региона работят повече от 360 адвокати от 25 националности, говорещи на 40 езика, а в над 80% от работата си представляваме клиенти в няколко юрисдикции едновременно.

Вярваме, че нашият регион е уникален. Централна, Източна и Югоизточна Европа съчетават сложни и бързоразвиващи се пазари, където огромна роля играят задълбочените познания на местно ниво. Ето защо всичките ни офиси работят постоянно в тясно сътрудничество по между си и с клиентите ни. Така разработваме иновативни за региона решения, които обединяват експертиза в правото, бизнеса и финансите.

Wolf Theiss Bulgaria – Адвокатско дружество „Волф Тайс“– е една от най-големите правни кантори в страната с екип от 30 адвокати.

Wolf Theiss Bulgaria е класирана сред водещите адвокатски кантори в България от международните правни справочници IFLR 1000, Legal 500 и Chambers Europe в областта на търговското, вещното, енергийното, трудовото, банковото и финансовото право, сливанията и придобиванията, интелектуалната собственост, телекомите и телекомуникациите.

През последните две години, 2022 и 2023 г., Wolf Theiss е обявена от IFLR 1000 за най-добра правна кантора на годината (Best Law Firm of the Year) за България и Австрия.

Wolf Theiss Bulgaria представлява клиенти във всички сектори на икономиката, включително международни финансови и банкови институции, телекомуникационни компании, основатели на стартъп компании, рискови инвеститори, компании в сферата на високите технологии, енергетиката, природните науки, фармацията, автомобилния сектор, селското стопанство, търговията на едро и дребно, и промишлеността.

WT-logo_RGB_black.jpg

Програма за членство

 

Малко информация за членската програма и връзка  Бутон „Научете повече“ към споменатата страница с уеб публикации.

bottom of page